Heeg

Heeg

Heeg is een dorp in het hart van het Friese merengebied. Gelegen aan het meer is het er zomers een drukte van belang. Watersporters en andere toeristen komen hier dan ook graag. De voorzieningen zijn er goed. Niet alleen voor de toerist, maar ook voor de 2300 inwoners. De openheid en gastvrijheid, die Heeg aantrekkelijk maakt voor de toerist, dragen wij ook uit in onze gemeente en dorpsgemeenschap.. Iedereen moet zich er thuis kunnen voelen.
De kern van de gemeente is het geloof in God, die zich in Jezus aan ons bekendgemaakt heeft. Dit is de bron waaruit de gemeente put. We willen het geloof niet alleen voor onszelf houden, maar ook in woord en daad uitdragen. Omzien naar elkaar staat centraal in het pastorale en diaconale werk. In de vieringen is de gemeente flexibel en veelkleurig. Dit is een bewuste keuze. Onze gemeente wil aan verschillende manieren van geloofsbeleving in het dorp een plek geven. Wij zien veelkleurigheid als rijkdom. In die zin zijn wij een echte dorpskerk, waarin we graag samenwerken met de R.K. parochie en met gemeenten in de buurdorpen.

terug

Adventskalender

 

Agenda

Escaperoom tieners

wo 07 jun 2023 om 19.30

Taalcursus Oekraine

do 08 jun 2023 om 19.30

Talma State

vr 09 jun 2023 om 15.30 Heilig Avondmaal

Haghakerk

zo 11 jun 2023 om 9.30 Heilig Avondmaal

Kleine kerkenraad

wo 14 jun 2023 om 19.30

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com