Adventfilmpjes

Elke week een (kort!) filmpje voor de kinderen om even stil te staan bij advent en samen toe te leven naar Kerst. 

1e Advent 
2e Advent
3e Advent

Jeugdwerk

Het heeft een tijdje stil gelegen, maar we gaan het komende seizoen weer van start. Met de jongeren beginnen we met ontmoetingen waarin we gezellig wat leuks ondernemen. We verdiepen ons in verbinding en samenwerking door activiteiten waar we elkaar voor nodig hebben. 
Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is de kindernevendienst en sneinsklup weer van start.
Doen jullie ook mee? 

 

Escaperoom

De escaperoom speelde zich af in de tweede wereldoorlog. De bijzondere locatie bracht de jeugd terug in de tijd. Het viel soms nog niet mee om alle aanwijzingen te vinden, alle puzzels op te lossen, de sloten te openen en de geheime ruimtes te ontdekken...

Kliederkerk

Bijbelverhalen voor de allerkleinsten, die niet alleen verteld worden, maar die we samen beleven. We spelen spelletjes, bouwen het decor of spelen een stukje na. Daarnaast zingen we liedjes, doen er bewegingen bij en we horen het Bijbelverhaal. Spelenderwijs ontdekken we zo een verhaal over God en mensen.
De vorige keer was een groot succes en we wilden er in september al vervolg aan geven. Helaas lijkt het verstandiger eerst af te wachten hoe het virus zich in de wintermaanden ontwikkelt, en even tijd te nemen hoe we dit goed kunnen organiseren voor niet alleen de kinderen, maar ook de ouders. Een datum volgt nog!

Voor wie:            alle 3 tot 7-jarigen, met broers/zussen, ouders en/of grootouders
Waar:                 Haghakerk

 

Agenda

inleveren Kerkbalans

do 03 feb 2022 om 19.00

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com