Activiteiten seizoen 2023-2024

Klik voor het Activiteitenprogramma 2023-2024
Lees meer 

Happen & Stappen

Een heerlijk zonnetje straalde ons zaterdagochtend 20 mei toe. De spannende vraag van deze hele activiteit was vooraf steeds: hoeveel mensen komen er op af? We begonnen met een heel klein groepje en dat was toch even slikken met alle organisatie en zoveel mensen die heerlijke hapjes hadden bereid. Maar gelukkig was de gezelligheid er niet minder om.

Lees meer 

Aan tafel: eten uit Bijbelse tijden

Een grote opkomst op donderdagavond 20 oktober in Eterij de Notaris en een fantastische maaltijd door Luuk Klinkert bereid! We namen een kijkje (of eigenlijk proefden we) van gerechten uit verschillende Bijbelse perioden. Rondom de verschillende gangen gaf ds. Annelieke Warnar wat informatie over de achtergrond van deze gerechten...

Lees meer 

Zomerochtendverdieping

Mooie plannen voor de zomer. Van harte welkom!
Lees meer 

Creatief bij het Zonnelied

Na een mooie gezamenlijk dienst waarin een bijzondere rol voor het Zonnelied van Franciscus weggelegd was, konden we ons op donderdagmiddag 9 juni zelf laten inspireren tot creativiteit. We zaten voorin de kerk, lazen een bewerking van het Zonnelied van Franciscus over broeder zon en zuster maan en de andere broeders en zusters. En daarna gingen we zelf aan de slag. Lees verder om de resultaten te zien!
Lees meer 

Activiteiten rond het Zonnelied van Franciscus

Bij de dienst van Pinksteren (in de St. Jozefkerk!) staat een tentoonstelling van schilderijen rond het Zonnelied van Franciscus. Maar niet alleen op zondag is er wat te zien, ook doordeweeks kun je ze komen bekijken of zelf creatief zijn rondom broeder zon of zuster maan, broeder wind of zuster water, broeder vuur, zuster aarde en zuster dood. Van harte welkom!
Lees meer 

Vooraf

Omdat we het verlangen hebben wat flexibeler te zijn in onze activiteiten en de bezinnings- en ontmoetingsbijeenkomsten, zeker in deze onzekere tijd, verschijnt er dit jaar niet een volledig ingevuld jaarprogramma. Dat geeft ons ook meer gelegenheid in te haken op actuele thema’s. Activiteiten worden vermeld op deze pagina van de website en zijn ook altijd terug te vinden in de agenda.


 
Lees meer 

Gespreksavond: Godsbeelden

We kennen allemaal God als de oude van dagen, zoals op bovenstaand fresco van Michelangelo. Maar door de eeuwen heen is Hij op heel wat wijzen verbeeld. Aan de hand van verschillende kunstwerken gaan wij in gesprek over ons eigen Godsbeeld. 

Wat: Gespreksgroep over Godsbeelden
Waar: Haghakerk (kerkzaal i.v.m. gebruik beamer)
Wanneer: Woensdag 27 oktober
Hoe laat: 19.30 uur
Opgeven: dswarnarvandenberg@outlook.com of via 06-40503430

 

Lees meer 

Boekbespreking: Adam

LET OP: DEZE BIJEENKOMST IS VERPLAATST NAAR WOENSDAG 6 OKTOBER OM 14.00 UUR. AANMELDEN KAN NOG.

Wat: Boekbespreking 'Adam' van Henri Nouwen
Waar: Consistorie Haghakerk
Wanneer: woensdagavond 29 september
Hoe laat: 19.30 uur
Opgeven: dswarnarvandenberg@outlook.com of via 06-40503430

Lees meer 

Jeugd

Jeugd activeiten

Lees hier verder over alle activiteiten die binnen onze Gemeente worden georganiseerd voor de jeugd. 
Lees meer 

Adventskalender

 

Agenda

St. Josephkerk

zo 01 okt 2023 om 9.30

St. Josephkerk

zo 08 okt 2023 om 11.00

St. Josephkerk

zo 15 okt 2023 om 9.30

St. Josephkerk

zo 22 okt 2023 om 9.30

St. Josephkerk

zo 29 okt 2023 om 11.00

Website

Samen maken we de website en onze Facebookpagina up-to-date en levendig!
Daar hebben we hebben we jullie inbreng bij nodig. Heeft u/ heb jij een bericht voor deze website? Een mooie foto, of moet er iets gewijzigd worden?
Stuur dan je bericht in een mail naar: websitepknheeg@gmail.com